Czy wiesz że...

Menu naszych restauracji to blisko sto pozycji. Tradycyjne dania na ciepło i na zimno, kanapki, dania obiadowe, dania z grilla, sałatki, desery, napoje orzeźwiające, kawa i herbata. Ofertę uzupełnia zestaw dań wegetariańskich oraz szczególnie atrakcyjne cenowo zestawy. Warte podkreślenia jest to, że pieczywo i baklawa codziennie są świeże i apetyczne, wypiekamy je bowiem we własnej piekarni.

Franczyza

ZOSTAŃ WŁAŚCICIELEM RESTAURACJI!

PRZYŁĄCZ SIĘ DO ODNOSZĄCEJ SUKCES I DYNAMICZNIE ROZWIJAJĄCEJ SIĘ SIECI RESTAURACJI!

Mamy sześcioletnie doświadczenie oparte na funkcjonowaniu 21 własnych, rentownych restauracji i 5 restauracji franczyzowych. W ramach współpracy franczyzowej chętnie podzielimy się naszym doświadczeniem!

Zwrotu z inwestycji można spodziewać się po okresie od 1.5 roku do 3 lat, a w najbardziej optymistycznych wariantach nawet po roku!

 

Celem systemu franczyzowego jest zapewnienie zyskownej działalności wszystkich jego uczestników poprzez efektywną implementację modelu biznesowego oraz wdrożenie i przestrzeganie standardów sieci w oparciu o stały transfer wiedzy o prowadzeniu restauracji na bazie doświadczeń własnych, ale także pozostałych podmiotów działających pod wspólną marką Kebab King.

 

KORZYŚCI Z PRZYSTĄPIENIA DO SYSTEMU FRANCZYZOWEGO:

  • zapewnienie przez opiekuna regionalnego wszechstronnej i aktywnej pomocy w prowadzeniu restauracji pod silną i rozpoznawalną marką w oparciu o model biznesowy sprawdzony przez wiele lat w sieci własnej,
  • kompleksowe szkolenia produktowe, operacyjne i techniczne oraz warsztaty dla kucharzy,
  • aktualizowany przez cały okres trwania umowy podręcznik operacyjny,
  • projekt wystroju wnętrza restauracji,
  • silne lokalne i ogólnopolskie wsparcie marketingowe,
  • współpraca na preferencyjnych warunkach ze wskazanymi, sprawdzonymi dostawcami produktów i usług niezbędnych do funkcjonowania lokalu,
  • dostęp do nowoczesnych technik i urządzeń wspierających sprzedaż i obsługę klienta (portal zamówień on-line, własna dedykowana aplikacja mobilna i inne),
  • gwarancja terytorialna.

 

WARUNKI FINANSOWE:

PRZEWIDYWANA KWOTA INWESTYCJI to 150.000 - 500.000 zł na remont, adaptację i wyposażenie lokalu.

OPŁATY LICENCYJNE:

  • 5 % od obrotu miesięczna opłata licencyjna,
  • 1,5 % od obrotu miesięczna opłata marketingowa.
  • Opłata za przystąpienie do sieci - 70 tys. zł (szkolenia personelu na wszystkich stanowiskach gratis!)

OKRES ZWROTU Z INWESTYCJI: 12 - 36 miesięcy.

 

WYMAGANIA LOKALIZACYJNE:

System franczyzowy Kebab King charakteryzuje się dużą elastycznością i może być dostosowany do różnych warunków lokalizacyjnych. W ramach konceptu z powodzeniem funkcjonują trzy rodzaje restauracji, których sposób działania jest uzależniony od położenia:

A - centrum miasta – główne ulice (ILS)

B - duże osiedla – przedmieścia (SUB)

C - galerie handlowe – food court (FC)

Idealny lokal na restaurację KEBAB KING musi:

  • być położony w miejscowości liczącej minimum 50.000 mieszkańców,
  • mieć znakomitą ekspozycję i widoczność z ulicy,
  • posiadać dużą witrynę,
  • mieć powierzchnię od 80 do 250 m2,
  • znajdować się w głównym ciągu handlowym z dużym
  • ruchem pieszym czyli w pobliżu deptaków, promenad,
  • głównych skrzyżowań lub przejść podziemnych,
  • mieć przynajmniej dwa wejścia (w tym jedno od zaplecza).

W wariancie A i B atutem jest możliwość otwarcia w okresie letnim ogródka sezonowego na przedpolu lub tarasie przynależnym do lokalu.

 

OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY:

  • przedsiębiorczości i ambicji
  • gotowości poniesienia kosztów inwestycyjnych
  • otwartości na współpracę na zasadach franczyzy
  • osobistego zaangażowanie w nadzór nad działalnością restauracji
  • znajomości lokalnego rynku

 

Chcesz wiedzieć więcej NAPISZ franczyza@kebabking.com.pl lub ZADZWOŃ +48 692 29 49 59, +48 500 288 585

Kliknij i pobierz Prospekt Informacyjny!